Azuki Bio
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Azuki este o fasole mică, rotundă, roșiatică și când o mănânci poți observa o aromă dulce. Consumul lui ar trebui să fie la fel de frecvent ca și cel al năutului și al lintei, cele mai populare leguminoase din alimentația noastră.
Indicație
Este o leguminoasă foarte apreciată în Japonia, unde a fost folosită în mod tradițional pentru a întări funcția rinichilor. Este foarte bogat în proteine (21%), vitamine B și minerale. În plus, are un conținut mai mic de grăsimi decât alte tipuri de fasole și este mai ușor de digerat. În tratamentele care necesită o contribuție mare de energie yang, azukis-ul ar trebui inclus printre alimentele de bază. Este indicat să nu o confundați cu boabele de soia roșii, care la prima vedere par asemănătoare dar în realitate nu au aceleași proprietăți.
Mod de preluare
Se recomandă să le înmuiați timp de o oră și să le fierbeți la foc mic timp de o oră și jumătate.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Azuki organic (100%).
Certificat
ES-ECO-019-CTTabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Proteinele19.8 G
-
Grăsimi lipidice0.5 G
-
Carbohidrați / carbohidrați62.9 G
-
Acizi grași saturațiG
-
ZaharuriG
-
Fibre dietetice12.7 G
-
Sare0.05 G
-
Valoare energetică329 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.