Azuki Bio
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Bio-eco
Descriere
Azuki este un tip de fasole roșie tipică Orientului Îndepărtat, utilizat pe scară largă ca ingredient în dieta macrobiotică. Mai exact, Azuki Bio de la Ecosana este cultivat în Japonia după criterii ecologice, astfel încât producția sa este respectuoasă cu mediul înconjurător.
Această leguminoasă roșie în formă de rinichi este foarte apreciată din punct de vedere culinar în mâncarea tradițională orientală datorită bogăției mari în nutrienți și beneficiilor pe care le aduce organismului. Este una dintre leguminoasele cele mai bogate în proteine vegetale și carbohidrați, fără grăsimi, ceea ce o face ideală pentru menținerea unei vieți sănătoase.
Este si bogata in fibre, asa ca te va ajuta sa reglezi tractul intestinal Simplu si rapid de preparat, intr-o ora de gatit este perfect pentru a manca in tocanite, salate sau orice iti vine in minte!
Origine: Agricultura non-UE (China)
Precauții
Poate contine urme de gluten, nuci, susan si soia.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat
Ingrediente
100% Azuki
Certificat
ES-ECO-016-CL
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.53 G
-
Acizi grași saturați0.19 G
-
Carbohidrați / carbohidrați50.2 G
-
Zaharuri2.35 G
-
Fibre dietetice12.7 G
-
Proteinele19.9 G
-
Sare0.125 G
-
Valoare energetică329 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.