Cuscus din hrisca fara gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Organic
-
Bio-eco
Descriere
Ce este cous cous de hrișcă fără gluten?
Cous cous este un fel de mâncare cu origini foarte străvechi. Se prepară printr-un proces care aburește parțial grisul, motiv pentru care se prepară atât de rapid.
Proprietățile Cous Cous de Hrișcă fără Gluten
Cous Cous are calități organoleptice care conferă o aromă puternică acestui preparat tradițional. Cuscusul Altri Cereali este o sursa de fibre garantata fara gluten si furnizata de Sistemul National de Sanatate. O alternativă delicioasă și sănătoasă la porumb și orez.
Cous Cous fără gluten este o opțiune sănătoasă în comparație cu porumbul și orezul care are și o sursă importantă de fibre. Prin urmare, este ideal să se introducă în alimentația persoanelor care suferă de constipație (fie ocazională sau cronică).
Mod de preluare
Turnați 250 g de cucus într-un recipient. Se amestecă și se adaugă 250 ml de apă fierbinte fără să fiarbă. Se acopera si se lasa sa stea cateva minute pana se ajunge la consistenta dorita. Adăugați sare și o linguriță de ulei de măsline și coajați cu o furculiță, condimentați după gustul personal.
Precauții
Poate contine urme de soia.
Condiții de depozitare
Păstrați-l într-un loc răcoros, uscat, ferit de surse de lumină și căldură.
Ingrediente
Făină de hrișcă. *Biologic.
Certificat
IT-BIO-014
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice1.7 G
-
Acizi grași saturați0.4 G
-
Carbohidrați / carbohidrați71.4 G
-
Zaharuri1.8 G
-
Fibre dietetice5.8 G
-
Proteinele9.9 G
-
Sare0.1 G
-
Valoare energetică352 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.