Hrișcă organică fără gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fara lactoza
-
Bio-eco
-
Folosesc acest produs de câțiva ani pentru a face pâine, nu dă greș niciodată și este delicios
Utilizo este producto hace varios años para hacer pan, nunca falla y queda delicioso
Tradus din naturitas.es
Vezi originalul -
Produs grozav, foarte versatil și poate fi, de asemenea, germinat cu ușurință pentru mai multă valoare nutritivă.
Gran producto, muy versátil y además se puede germinar fácilmente para obtener más valor nutricional.
Tradus din naturitas.es
Vezi originalul
Hrișcă organică fără gluten recenzii
Bază în 7 recenzii
-
5 stele6
-
4 stele1
-
3 stele0
-
2 stele0
-
1 stea0
Descriere
Ce este hrisca?
Hrișca Naturitas Bio fără gluten este o sămânță bogată în fibre și fără gluten din agricultura ecologică.
Hrișca sau hrișca, în ciuda faptului că este considerată o cereală, este de fapt o sămânță originară din Asia de Nord-Est.
Este bogat in fibre, avand efect satiant si ajutand la reglarea poftei de mancare. De asemenea, conține numeroși nutrienți precum vitaminele B, aminoacizii lizină și arginina și este bogat în minerale precum mangan, cupru, magneziu și fosfor, făcându-l ideal pentru dietele vegetariene sau vegane.
Produs vegan, organic, fără gluten, fără lactoză.
Cum să gătești hrișcă?
Hrișca poate fi gătită cu mai multe tehnici:
- Fiert : începe cu o spălare prealabilă și o prăjire ușoară uscată, la foc mare și amestecând. Apoi adăugați 2 sau 3 căni de apă pentru fiecare ceașcă de cereale. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe timp de aproximativ 20 de minute până când apa se absoarbe.
- Aburit : cu această tehnică este foarte liber. Poti intinde boabele cu putin ulei pentru ca cimbrul sau frunza de dafin sa se amestece cu aburul si sa ramana subtil impregnate in cereale.
- Hidratat : se poate hidrata lasand-l aproximativ 12 ore cu apa (cu o proportie de o masura de apa la jumatate de cereale) si apoi gatindu-l cu putina apa (inca o proportie) timp de 10 minute.
Gătit cu hrișcă
Hrișca are o mare versatilitate în bucătărie:
- Tocănițe : boabele sunt gătite pentru a pregăti tocănițe tradiționale sau mămăligă.
- Sosuri : poate fi folosit ca înlocuitor de grăsime și ca agent de îngroșare, deoarece 70% din cereale sunt amidon și mucilagiul său este ideal pentru a crea sosuri texturate. În aceste cazuri, făina sau cerealele sunt cele mai bune.
- Crepe sau paine : puteti folosi direct faina de hrisca sau cerealele integrale.
Precauții
Poate contine urme de soia, susan si nuci.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Închideți ermetic recipientul după utilizare.
Ingrediente
Hrișcă cultivată organic.
Certificat
ES-ECO-019-CT Agricultura non-UE
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice2 G
-
Acizi grași saturați0.4 G
-
Carbohidrați / carbohidrați74 G
-
Zaharuri2.1 G
-
Fibre dietetice5.6 G
-
Proteinele8 G
-
Sare0.01 G
-
Valoare energetică357 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
4 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.