Gluten de grau
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Vegetarian1
Gluten de grau recenzii
Bază în 1 recenzie
-
5 stele1
-
4 stele0
-
3 stele0
-
2 stele0
-
1 stea0
Descriere
Glutenul de grau de la El Granero Integral este o proteina care se obtine din faina de grau prin spalarea amidonului.
Indicație
Glutenul este proteina din grau, motiv pentru care valoarea nutritiva a acestui tip de faina are o cantitate mare de proteine. Se foloseste in multe retete deoarece da volum si consistenta preparatelor. Amestecat cu apă, acționează ca emulgator și gelifiant, motiv pentru care dă un plus de corp aluatului care se gătește. Glutenul de grâu este folosit pentru a face seitan, care este mai bine cunoscut sub numele de carne vegetală. O altă mare utilizare a glutenului este îmbogățirea făinurilor pe care le folosim la copt și produse de patiserie, dându-le putere.
Mod de preluare
Pe gustul consumatorului
Ingrediente
Gluten de grau.
Certificat
CM85IAE-118
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Proteinele79.5 G
-
Carbohidrați / carbohidrați7.9 G
-
Zaharuri1.3 G
-
Grăsimi lipidice6.4 G
-
Acizi grași saturați1.45 G
-
Fibre dietetice0.7 G
-
Sare0.04 G
-
Valoare energetică406 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
2 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.