Gluten de grau
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Ecocert
-
Fara conservanti
-
Fara arome artificiale1
-
Bio-eco
Descriere
Glutenul de grâu Celnat este proteina grâului, așa că este adesea consumat ca înlocuitor al proteinelor animale și este deosebit de potrivit pentru o dietă vegetariană.
Indicație
Boabele de grâu sunt compuse din zahăr, amidon și un amestec complex de proteine. Glutenul este masa proteică care rămâne după extragerea amidonului din grâu este componenta făinii care dă elasticitate și moliciune pâinii.
Mod de preluare
Pentru a face pâine fără gluten, înlocuiți 15% din cantitatea de făină cu gluten de grâu.
Precauții
Posibile urme de soia, nuci, susan.
Ingrediente
Gluten de grau
Certificat
FR-BIO-01 Agricultură Italia.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice5 G
-
Acizi grași saturați0.3 G
-
Carbohidrați / carbohidrați15 G
-
Zaharuri0 G
-
Sare0.01 G
-
Proteinele75 G
-
Valoare energetică405 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.