bulgur mediu
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Bulgurul este o cereală preparată cu mai multe specii de grâu dur prefiert care este folosită în multe rețete, în special în Orientul Mijlociu și Africa. Deoarece este grâu spart, utilizarea lui la gătit este similară cu cea a orezului, deoarece are o textură similară.
Indicație
Acest bulgur Eco este bogat în: amidon, carbohidrați, fibre și proteine. La proteine depășește majoritatea cerealelor, motiv pentru care este un ingredient utilizat pe scară largă de sportivi, așa că este foarte recomandat să îl încorporăm în alimentația noastră. Foarte digestiv si moale, este de obicei recomandat persoanelor care au o digestie proasta sau probleme cu stomacul.
Mod de preluare
Se recomanda sa gatesti Bulghurul, cu 2 masuri jumatate de apa pentru unul de bulgur timp de 15 sau 20 de minute. Lasati sa se odihneasca cateva minute inainte de servire. Odată gătit, adăugați-l în rețetă. Rețetele cu bulgur sunt foarte asemănătoare cu cele cu orez. Este folosit în principal pentru a face tabbuleh, o salată care se face în principal în Liban și Siria.
Ingrediente
Bulghur mediu.*
(*) Din agricultura ecologica.
Certificat
ES-ECO-020-CVTabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice1.2 G
-
Acizi grași saturați0 G
-
Carbohidrați / carbohidrați73 G
-
Zaharuri0.6 G
-
Fibre dietetice8.5 G
-
Proteinele12.5 G
-
Sare0.8 G
-
Valoare energetică319 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.