Fulgi de ovăz moale întregi
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Produs 100% natural
Descriere
Fulgii de ovăz integral Intracma Soft sunt bogați în proteine cu valoare biologică ridicată, carbohidrați, grăsimi și un număr mare de vitamine, minerale și oligoelemente.
Indicație
Fulgii sunt un anumit tip de cereale care pot fi ovăz, grâu, orz etc. Când boabele sunt sfărâmate pentru a reduce timpul de gătire, se numesc fulgi. Conține o cantitate mare de fibre și vitamine. Fulgii de cereale sunt obținuți din cereale prefierte și presate. Deci pot fi consumate după o gătire scurtă de 3 până la 5 minute sau lăsându-le la macerat peste noapte. Fulgii de ovăz sunt foarte digestivi. Conține mai multe lipide și vitamine B1 decât alte cereale și un conținut ridicat de fier. Consumul de fulgi de ovăz este adecvat în anotimpurile reci. Poate fi gătit pentru tocănițe, supe, prepararea de produse de patiserie și chiar burgeri de legume.
Mod de preluare
Este recomandat pe gustul consumatorului. Le puteti lua direct cu iaurt, bauturi vegetale sau derivate, sucuri etc. Le puteți folosi pentru a le găti sau pentru a face diferite rețete.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Fulgi de ovăz, Complex B
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice7 G
-
Carbohidrați / carbohidrați56 G
-
Proteinele12.56 G
-
Sare0 G
-
Valoare energetică341 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.