Fulgi de cartofi eco
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Vegetarian1
-
Bio-eco
Descriere
Principalii nutrienți din fulgii organici de cartofi sunt carbohidrații, dintre care 80% sunt amidon, proteine, vitaminele C, B3 și acid pantotenic și minerale precum potasiu, sodiu, calciu și fier.
Indicație
Sunt un aliment excelent pentru ca contracareaza acizii organici acumulati, excelenti impotriva ulcerelor gastrice.
Mod de preluare
Se recomanda sa se fierbe apa sau laptele si se adauga fulgii de cartofi bio, fie ca acompaniament la orice fel de mancare, fie ca fel principal daca se mai adauga ceva (legume, carne, ton...). De asemenea, sunt folosite în aluat ca înlocuitor pentru pesmet.
Precauții
Poate contine urme de gluten, soia, nuci, susan, lapte, telina si mustar.
Condiții de depozitare
A se păstra într-un loc răcoros și uscat.
Ingrediente
Fulgi de cartofi bio.
Certificat
ES-ECO-019-CT
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică363 Kcal
-
Grăsimi lipidice0.3 G
-
Acizi grași saturați0.06 G
-
Carbohidrați / carbohidrați83.3 G
-
Zaharuri7.2 G
-
Fibre dietetice5.8 G
-
Proteinele7.1 G
-
Sare0.24 G
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.