Praf de copt
Economisește cu aceste pachete
-
Plată sigură cu:
Valori ale produsului
-
Ecocert
-
Bio-eco
Descriere
Praful de copt Natali este o drojdie pe bază de amidon de porumb, bicarbonat de sodiu și acid tartric care vă permite să faceți tot felul de produse de patiserie organice.
Indicație
Aluatul creste prin reactii naturale simple intre cele 3 ingrediente atunci cand sunt puse in conditii potrivite de umiditate si caldura. Amidonul de porumb permite fiecărui ingredient să-și mențină toată calitatea. Bicarbonatul de sodiu face ca aluatul sa creasca prin eliberarea de dioxid de carbon si asigura o buna digestibilitate a produsului. Acidul tartric crește creșterea aluatului și neutralizează gustul ușor amar al bicarbonatului de sodiu. Este un constituent natural al strugurilor, obținut din tescovină și drojdie de vin.
Mod de preluare
Doza recomandată: 1 doză de 7g pentru 250g de făină.
Se amestecă uscat praful de copt cu o parte din făină pentru o mai bună distribuție.
Condiții de depozitare
Păstrați pulberea la temperatura camerei, într-un loc uscat.
Ingrediente
Amidon de porumb*, agenți de creștere: bicarbonat de sodiu, acid tartric.
* Produse din Agricultura Ecologica.
Certificat
FR-BIO-01
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice13.5 G
-
Acizi grași saturațiG
-
Carbohidrați / carbohidrați15 G
-
ZaharuriG
-
Fibre dieteticeG
-
Proteinele48 G
-
SareG
-
Valoare energetică287 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
2 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.