Făină de ovăz integrală organică fără gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fără zahăr
-
Fara lactoza
-
Vegetarian1
-
Bio-eco
Descriere
Sol Natural Bio Whole Oat Flour este o făină obținută din fulgi de ovăz întregi și organici măcinați și fără gluten.
Indicație
Este o faina bogata in fibre, prelungeste senzatia de satietate si previne alimentatia compulsiva, fiind un bun aliat in diete De asemenea, s-a dovedit ca are efecte diuretice, ofera vitamina B, carbohidrati si minerale precum iod si calciu.
Mod de preluare
Se recomanda folosirea lui pentru a face bauturi reci sau gatite. În plus, îl puteți include în iaurturi, sucuri sau rețete de panificație și patiserie.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Făină de ovăz integral fără gluten* (măcinată din fulgi de ovăz integral). *Din Agricultura Ecologica.
Certificat
ES-ECO-019-CT Agricultură UE
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Carbohidrați / carbohidrați61 G
-
Zaharuri1.3 G
-
Grăsimi lipidice6.2 G
-
Acizi grași saturați1 G
-
Proteinele13 G
-
Fibre dietetice8.1 G
-
Sare0.04 G
-
Valoare energetică368 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.