Fibre – Făină de bambus
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
Descriere
Făina de bambus este fibră de bambus măcinată foarte fin. Este o fibră insolubilă cu o mare capacitate de absorbție și reținere a apei. Oferă stabilitate aluatului fără gluten, îmbunătățind „ruperea” acestora. Recomandat în special în felii de pâine, picos, biscuiți etc.
Indicație
Îmbunătățește prospețimea și frăgezimea produselor de copt precum gogoșile sau brioșele, în special cele făcute fără gluten. Doza recomandata: 1% din faina. Fibra de bambus are acțiune antiaglomerare, asigurând o mai bună vâscozitate, consistență și densitate a sosurilor, aromelor, produselor lactate și brânzeturilor precum și a iaurturilor și
Mod de preluare
Se recomandă utilizarea în doze foarte mici, nu mai mult de 10-15% din total.
Precauții
A nu se lasa la indemana copiilor.
Condiții de depozitare
A se pastra in recipientul original intr-un loc curat, racoros, uscat si fara miros, ferit de surse directe de lumina si caldura. La umiditate relativă maximă 60% și sub 25ºC. Odată deschis recipientul, păstrați-l bine închis și în condițiile de depozitare indicate.
Se recomandă evitarea presiunii asupra recipientelor.
Ingrediente
Fibră de bambus măcinată.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.2 G
-
Carbohidrați / carbohidrați0.1 G
-
Acizi grași saturați0.1 G
-
Zaharuri0.1 G
-
Fibre dietetice97 G
-
Proteinele0.2 G
-
Sare0.13 G
-
Valoare energetică361 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.