Făină pentru tempură și aluat
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
Descriere
Preparat de pudră special dezvoltat pentru tempură și aluat.
Indicație
- 100% fara gluten: preparatul nostru de faina tempura nu contine gluten, ceea ce il face potrivit pentru persoanele cu boala celiaca.
- Fără alergeni: nu conține zahăr, soia, lactate, ouă sau nuci.
- 100% vegan: preparat cu făină de orez și năut, ideal pentru persoanele care mențin o dietă vegană sau vegetariană.
- Preparate mai crocante: Cele mai tipice ingrediente pentru a face tempura sunt legumele, dar vă recomandăm să folosiți preparatul nostru de făină de orez și năut pentru pește și fructe de mare.
Mod de preluare
- Utilizați 3 părți apă foarte rece și 1 parte produs. Se cântărește produsul tempura fără gluten într-un castron și se adaugă apa. Cu cât apa este mai rece, cu atât mai bine, chiar și rece ca gheața.
- Bateți ușor cu un tel până obțineți un amestec omogen, fără cocoloașe.
- Se acopera cu folie si se lasa 20 de minute la frigider.
- Cu mișcări învăluitoare, mișcă puțin aluatul. Adăugați bucățile de acoperit și agitați ușor pentru a îndepărta excesul de aluat.
- Se prajesc in mult ulei foarte incins care sa acopere complet bucatile. Se recomanda folosirea unui ulei usor (masline, floarea soarelui), chiar si ulei de susan.
- Așezați pe hârtie absorbantă pentru a îndepărta excesul de ulei și savurați fierbinte.
Precauții
A nu se lasa la indemana copiilor.
Condiții de depozitare
A se pastra in recipientul original intr-un loc curat, racoros, uscat si fara miros, ferit de surse directe de lumina si caldura. La umiditate relativă maximă 60% și sub 25ºC. Odată deschis recipientul, păstrați-l bine închis și în condițiile de depozitare indicate. Se recomandă evitarea presiunii asupra recipientelor.
Ingrediente
Amidon de porumb, făină de porumb, dextrină de porumb, amidon de cartofi, sare, fibre de plantago ovata și agent de creștere a glucodeltalactonei.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice2.4 G
-
Acizi grași saturați0.1 G
-
Carbohidrați / carbohidrați72.9 G
-
Zaharuri2.3 G
-
Fibre dietetice4.4 G
-
Proteinele8.7 G
-
Sare3.4 G
-
Valoare energetică356.4 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.