Făină de teff ECO
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Bio-eco
Descriere
Făina de teff ECO de la Salutef teff flour este rezultatul măcinării semințelor de teff cultivate organic cu o culoare mai deschisă „alb” sau alb.
Indicație
Făina ECO teff este o cereală fără gluten și nu a existat nicio contaminare încrucișată în procesul de fabricație. A fost ambalat in pungi PET/PE, ideali pentru acest tip de mancare. Cu inchidere cu fermoar care serveste ca o bariera etansa si inviolabila pentru produsul odata servit si prevazut cu un fund rotund care permite recipientului sa stea vertical.
Mod de preluare
Se recomanda folosirea lui pentru a face paine, aluat, produse de patiserie si folosirea ca agent de ingrosare pentru sosuri sau aluat.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Se consuma odata deschis
Ingrediente
făină de teffCertificat
ES-ECO-016_CL
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică330 Kcal
-
Grăsimi lipidice2.1 G
-
Acizi grași saturați0.7 G
-
Carbohidrați / carbohidrați64.4 G
-
Zaharuri0 G
-
Fibre dietetice6.3 G
-
Proteinele12.2 G
-
Sare0.1 G
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.