făină de teff
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
Descriere
Făina de teff este făcută din semințe „albe” de culoare mai deschisă. Culoarea făinii este cremă, iar textura este făinoasă. În gură are o aromă intensă și de lungă durată, ușor amară.
Indicație
Făina de teff este o cereală fără gluten și nu a existat nicio contaminare încrucișată în procesul de fabricație. Ambalat în pungi de calitate alimentară cu părțile transparente pentru a vedea fulgii de Teff. Cu o închidere cu fermoar care fixează produsul odată servit și un fund rotund care permite recipientului să stea în poziție verticală.
Mod de preluare
Se recomanda folosirea la formarea aluaturilor pentru paine si produse de patiserie, ca agent de ingrosare in sosuri, supe, printre altele, poate fi folosit si pe masura consumatorului.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Se consuma odata deschis
Ingrediente
făină de teffTabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice2.1 G
-
Acizi grași saturați0.7 G
-
Carbohidrați / carbohidrați64.4 G
-
Zaharuri0 G
-
Proteinele13.3 G
-
Fibre dietetice8 G
-
Sare0.1 G
-
Valoare energetică330 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.