Faina integrala de spelta organica
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara aditivi
-
Bio-eco
Descriere
Făina de speltă de grâu integral Eco este varietatea de grâu cel mai bine tolerată de organism. Moderat caloric, are un conținut de proteine mai mare decât grâul comun.
Indicație
Carbohidrații lor sunt în mare parte complecși și sunt însoțiți de fibre abundente, motiv pentru care au un indice glicemic scăzut, adică asimilarea lor în organism este lentă și progresivă, oferind energie prelungită. Sărac în grăsimi, în mare parte mononesaturate, restul componentelor sale includ vitamine din grupa B și E; minerale precum magneziu, mangan, fosfor, fier, cupru, zinc, seleniu sau potasiu și compuși fitochimici care o fac o cereală foarte recomandată.
Mod de preluare
Se recomandă includerea acestuia atât în rețetele dulci, cât și în cele sărate. Este recomandat dacă doriți să faceți pâine este să o combinați cu o făină mai tare. Folosirea lui in aluaturi de pizza, empanadas, crepe, fursecuri sau prajituri nu este dificila si ofera rezultate delicioase, arome profunde ca cele de acum ani.
Precauții
Poate contine urme de: soia, nuci, susan si telina.
Condiții de depozitare
A se păstra într-un loc răcoros și uscat.
Ingrediente
Faina integrala de spelta bio (100%).
Certificat
ES-ECO-019-CT
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice1.8 G
-
Acizi grași saturați0.3 G
-
Carbohidrați / carbohidrați55 G
-
Zaharuri6.8 G
-
Proteinele12.5 G
-
Sare0.02 G
-
Valoare energetică308 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.