Eco faina de spelta intreaga
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Spelta este o varietate de grâu care a fost cultivată de 7.000 de ani și nu a suferit atât de multe modificări ca grâul comun. Se caracterizează prin faptul că este mai ușor de digerat și pentru că prezintă de obicei mai puține alergii decât cea din urmă, iar spelta are un conținut mai mare de proteine.
Indicație
Proteinele contribuie la: - Cresterea masei musculare - Prezervarea masei musculare - Mentinerea oaselor in conditii normale. -Țara de origine: Germania.
Mod de preluare
Cu faina de spelta poti face exact aceleasi preparate ca si la grau, inlocuind-o fara probleme. Gustul făinii de speltă este puțin mai gustos. Pentru coacerea cu faina integrala de spelta se recomanda folosirea maiatului de spelta (sau a fermentului) pe langa drojdie: in paine, pizza, empanadas etc.
Precauții
Contine gluten. Poate contine urme de nuci si susan.
Condiții de depozitare
A se pastra la loc racoros (sub 18ºC), uscat, ferit de razele soarelui si izolat de sol. A se consuma de preferinta inainte de data indicata pe ambalaj.
Ingrediente
Făină de speltă integrală*. *Din agricultura ecologica.
Certificat
ES-ECO-020-CV
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică378 Kcal
-
Grăsimi lipidice2.5 G
-
Acizi grași saturați0.4 G
-
Carbohidrați / carbohidrați70 G
-
Zaharuri6.8 G
-
Fibre dietetice10 G
-
Proteinele14 G
-
Sare0.008 G
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.