Amidon de porumb (nativ)
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Amidonul de porumb este primul component al miezului de porumb. Este o polizaharidă (un carbohidrat compozit) alcătuită din doi polimeri de glucoză (amilopectină și amiloză) și reprezintă rezerva alimentară a plantelor. Porumb, denumire științifică Zea manys, cunoscut și sub alte denumiri precum porumb și porumb. Este o plantă originară din Mexic și aparține familiei botanice de ierburi, cum ar fi ovăz, orz, secară și mei.
Mod de preluare
Ideal pentru ingrosarea budincilor, cremelor, sosurilor sau supelor. Poate fi folosit și pentru a face deserturi mai ușoare și mai moi.
- Pentru a îngroșa tocane, sosuri și supe.
- Ca cremă hidratantă
- Pentru a prelungi durata de viață utilă a pâinii și a altor preparate.
- Pentru a lega alimentele
- Pentru a da consistenta preparatelor de patiserie, precum inghetata, crema de patiserie, fursecuri si briose.
- In aluat si infainat.
Precauții
Poate contine urme de nuci, susan si gluten.
Ingrediente
Amidon de porumb*
*Din agricultura ecologica.
Certificat
ES-ECO-020-CV Agricultură UE.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.5 G
-
Acizi grași saturați0.1 G
-
Carbohidrați / carbohidrați87 G
-
Zaharuri0 G
-
Fibre dietetice0 G
-
Proteinele0.5 G
-
Sare0.01 G
-
Valoare energetică354 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.