Faina de patiserie organica fara gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Bio-eco
Descriere
Faina de patiserie organica fara gluten
Indicație
Produs conceput pentru persoanele care doresc să elimine sau să reducă glutenul din dieta lor.
Mod de preluare
Amesteca 2 oua cu 100g apa sau lapte si adauga continutul pachetului. Bateți bine amestecul timp de un minut până obțineți un aluat fără cocoloașe. Adăugați 150 g de ulei de floarea soarelui și amestecați ușor până se integrează complet. Puneti aluatul in forma potrivita si lasati-l sa se odihneasca la temperatura camerei timp de 45 de minute. Se coace in cuptorul preincalzit la 200°C
Condiții de depozitare
Temperatura camerei
Ingrediente
Amidon de porumb*, zahăr brun*, făină de năut*, psyllium*, gumă xantan, agenți de creștere (acid citric și bicarbonat de sodiu). *Produse din agricultura ecologica.
Certificat
ES-ECO-019-CT
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.4 G
-
Acizi grași saturați0.1 G
-
Carbohidrați / carbohidrați87.5 G
-
Zaharuri44.8 G
-
Fibre dietetice1.6 G
-
Proteinele1.2 G
-
Sare0.3 G
-
Valoare energetică361 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.