făină de orez pentru biscuiți
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Produs 100% natural
Descriere
Folosită la prepararea a nenumărate feluri de mâncare sănătoase, versatilitatea făinii de orez o face unul dintre cele mai comune ingrediente de zi cu zi, în special în coacere și prepararea pâinii, pastelor, tempurelor și aluaturilor sănătoase.
Indicație
Păstrează intacte caracteristicile nutriționale ale cerealelor din care provine, făcându-l complementul ideal pentru persoanele sensibile la gluten. De parcă nu ar fi de ajuns, diverse studii evidențiază valoarea nutritivă a orezului. Pe lângă vitamine, minerale și fibre, acest cereal oferă până la 60% din proteinele totale din dietă în multe țări.
Mod de preluare
Se recomanda in coacerea si prepararea painilor, pastelor, tempurelor si aluaturilor sanatoase.
Ingrediente
Făină de orez, Aromă: prăjitură, Îndulcitor: sucraloză.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică362.35 Kcal
-
Grăsimi lipidice0.97 G
-
Acizi grași saturați0.39 G
-
Carbohidrați / carbohidrați80.64 G
-
Zaharuri5.39 G
-
Fibre dieteticeG
-
Proteinele7.76 G
-
Sare0.84 G
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.