Faina de Orez BIO
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fără zahăr
-
Fara ou
-
Fara lactoza
-
Bio-eco
Descriere
Faina de orez din agricultura ecologica ideala pentru prepararea terciurilor, cremelor, produselor de patiserie si produselor de patiserie.
Indicație
Făina de orez este un înlocuitor ideal pentru făina de grâu. Menține aceleași proprietăți nutriționale ale grâului adăugat cu proprietățile orezului. Această făină este folosită pentru a pregăti nenumărate feluri de mâncare, în special pâini, fursecuri, aluaturi, tamale, tortilla, paste, chifle de primăvară, pentru a îngroșa sosuri, bulion etc.
Mod de preluare
Se recomandă să faceți bechamel sau terci. Ideal pentru prepararea tempurelor. Poate fi folosit și pentru prăjituri și pâine, amestecându-l cu mai multe făinuri de panificație (secară, speltă, porumb, grâu etc.).
Ingrediente
Făină de orez ecologic (100%), făină de orez.
Certificat
ES-ECO-002-CM
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Proteinele6.77 G
-
Carbohidrați / carbohidrați78.3 G
-
Zaharuri0.75 G
-
Grăsimi lipidice1 G
-
Acizi grași saturați0.001 G
-
Fibre dietetice0.9 G
-
Sare0.025 G
-
Valoare energetică342 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.