Făină de orez alb fără gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
Descriere
Faina de orez alb fara gluten Deyalet este indicata in special tuturor persoanelor cu boala celiaca, intoleranta la gluten sau diete fara grau sau diete de control al greutatii.
Indicație
Poate fi foarte lat, deoarece poate fi combinat cu tot felul de făinuri, oferind consistență și finețe aluatului, precum pâinea de orez. Nu este recomandat să-l folosiți în proporții foarte mari față de alte făinuri. Aroma sa neutră se combină foarte bine cu lactatele și nucile. Absoarbe mai putin ulei decat alte fainuri, motiv pentru care este folosit in bucatarie pentru a infaina si a prepara aluaturi si tempure.
Mod de preluare
Utilizarea lui este recomandată în brutărie, patiserie și fursecuri fără gluten, poate fi foarte largă, deoarece poate fi combinată cu tot felul de făinuri, oferind consistență și finețe aluatului, ca de exemplu în pâinele de orez.
Ingrediente
Făină de orez (100%).
Tabel nutrițional
-
Pentru
-
Grăsimi lipidice1.5 %
-
Carbohidrați / carbohidrați79 %
-
Zaharuri1.3 %
-
Fibre dietetice0.5 %
-
Proteinele7 %
-
Sare0.07 %
-
Amidon77.7 %
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.