Făină de năut
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Unul dintre cele mai mari beneficii ale făinii de năut este cantitatea mare de proteine și fibre vegetale pe care le are. În plus, făina de năut conține carbohidrați cu absorbție lentă, ajutând la controlul foametei pentru mai mult timp.
Indicație
Făina de năut este foarte des folosită ca înlocuitor al făinii de grâu pentru a găti pâini sau empanadas, dându-i, de asemenea, o notă aromată și o aromă proprie care este delicioasă. Pentru vegetarienii din restul lumii, mai precis pentru vegani, făina de năut este un înlocuitor destul de apropiat pentru ouă. Simpla amestecare a făinii de năut cu apă sau bere produce o consistență și o suculenta similară, care vă permite să gătiți tortilla cu aceleași ingrediente ca și tortilla obișnuită. Conținutul caloric al acestei făini este perfect pentru sportivi.
Mod de preluare
Se recomanda folosirea ca inlocuitor de ou, ca agent de ingrosare sau pentru aluat.
Ingrediente
Făină de năut.
Certificat
ES-ECO-020-CVTabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice6.3 G
-
Acizi grași saturați0.4 G
-
Carbohidrați / carbohidrați59.9 G
-
Zaharuri0 G
-
Fibre dietetice5.2 G
-
Proteinele20.9 G
-
Sare0.06 G
-
Valoare energetică382 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.