Făină de năut
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
Descriere
Faina de Naut Intracma este un tip de faina care se obtine prin macinarea nautului uscat, ideala pentru beneficiile sale nutritive in cadrul unei alimentatii sanatoase si pentru proprietatile sale, este unica pentru celiaci deoarece nu contine gluten.
Indicație
Calitățile sale nutritive nu se opresc aici, întrucât se remarcă prin conținutul ridicat de fier, până la punctul în care poate dubla cantitatea de fier găsită în carne.
Mod de preluare
Se recomanda dupa gustul consumatorului.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Făină de năut
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice6.86 G
-
Acizi grași saturați0.72 G
-
Carbohidrați / carbohidrați62.16 G
-
Zaharuri2.83 G
-
Fibre dietetice14.64 G
-
Proteinele18.81 G
-
Sare0.026 G
-
Valoare energetică364 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.