Faina de migdale
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara soia
-
Fara gluten
-
Fara ou
-
Fara lactoza
-
Fara zahar adaugat
Descriere
Făina de migdale Dayelet este un amestec de două tipuri de făinuri premium, jumătate Marcona și cealaltă jumătate Feragnes. Este întreg, nerafinat sau modificat.
Indicație
Făina de migdale se obține organic prin măcinarea ambelor tipuri de migdale, care se prezintă sub formă de pulbere granulară alb-fildeș. Calitatea sa naturală înaltă face ca este esențială îmbunătățirea aromei și nutriției tuturor aluaturilor pe bază de făină albă rafinată. Cu diferitele sale componente, oferă proprietăți nutriționale excelente și de aceea este indicat în special tuturor persoanelor în general, vârstnicilor, epuizați fizic, sportivilor și mai ales persoanelor care urmează diete fără grâu, diete bogate în proteine, sărace în carbohidrați și greutate. Control.
Mod de preluare
Se recomanda folosirea lui in tot felul de retete de panificatie si patiserie in proportii relativ mari, inlocuind faina alba de la 10% la 20%. Conținutul său de fibre este notabil, așa că va fi întotdeauna indicat să crești apa sau lichidele din rețetă cu aproximativ 5%.
Ingrediente
Făinuri de migdale Marcona, Ferragnes
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice47 G
-
Acizi grași saturați4.07 G
-
Carbohidrați / carbohidrați15 G
-
Zaharuri2.7 G
-
Fibre dietetice8.2 G
-
Proteinele22 G
-
Sare0.05 G
-
Valoare energetică560 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
2 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.