Făină de lupin fără gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
Descriere
Făina de lupin fără gluten Dayelet este o făină integrală nerafinată, complet fără gluten.
Indicație
Este deci o făină dintr-o leguminoasă numită Lupin, care se prezintă sub formă de pulbere fină de culoare galbenă.
Calitatea sa naturală înaltă face ca este esențială îmbunătățirea aromei și dezvoltării tuturor aluaturilor rafinate de făină albă.
Mod de preluare
Se recomanda folosirea in proportii mici de 1 pana la 3% din greutatea totala a fainii, in retete de paine fara gluten, biscuiti, gratar, briose, briose, paste uscate, fursecuri etc.
Ingrediente
făină de lupin
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică333 Kcal
-
Grăsimi lipidice7.2 G
-
Acizi grași saturați1.4 G
-
Carbohidrați / carbohidrați15 G
-
Zaharuri6.7 G
-
Fibre dietetice39 G
-
Proteinele32.5 G
-
Sare0.13 G
-
Amidon8.3 %
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.