Făină integrală de hrișcă Saracenum
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Fabricat in italia
-
Bio-eco
Descriere
SARACENUM este noua linie Sapore di Sole dedicata hrisca organica cultivata si procesata in Italia. Faina integrala obtinuta din macinarea cu piatra a hrisca italiana, fara gluten si potrivita pentru celiaci.
Mod de preluare
Se recomandă utilizarea în proporții variabile în aluaturi pentru prepararea pizzoccheri, tagliatelle și lasagne 50%, pâine, pizza și focaccia 30% și prăjituri, biscuiți și crêpe, după gust de la 10 la 100%.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
făină integrală de hrișcă.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică423 Kcal
-
Grăsimi lipidice44.4 G
-
Acizi grași saturați6.3 G
-
Carbohidrați / carbohidrați4.9 G
-
Zaharuri0.5 G
-
Fibre dietetice1.8 G
-
Proteinele2.5 G
-
Sare2.3 G
-
Potasiu567 Mg
-
Fier6 Mg
-
Vitamina b1 / tiamina1 Mg
-
Vitamina b2/riboflavina0.378 Mg
-
Vitamina b3/niacina11.1 Mg
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.