Făină de hrișcă tartar
250 G
Hrisca tartara este cunoscuta mai ales in Asia (China, Nepal, Coreea, Japonia) pentru ca este bogata in flavonoide naturale (rutina, quercetina).
Vizualizați descrierea
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Bio-eco
Descriere
Hrisca tartara este cunoscuta mai ales in Asia (China, Nepal, Coreea, Japonia) pentru ca este bogata in flavonoide naturale (rutina, quercetina).Indicație
Produsul nostru este dezvoltat în cooperare cu Departamentul de Agronomie al Universității din Ljubljana. Hrișca tătara este originară din zonele muntoase din estul Tibetului și din Yunnan și Sichuan din China. Are o aromă deosebită, plăcută și ușor amară. Este măcinat în mod tradițional într-o moară de piatră.Mod de preluare
Cu făină de hrișcă tartar putem face mâncăruri și rețete asemănătoare celor cu făină de hrișcă obișnuită. Un amestec de 25% făină de hrișcă comună, 25% făină de hrișcă tartară și 50% făină de grâu este potrivit pentru a face o pâine cu gust foarte plăcut.Precauții
Poate contine urme de nuci si susan.Ingrediente
100% hrișcă tartru*. *Din agricultura ecologica.
SKU: LP-0205109
KEC5SI47
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică335 Kcal
-
Grăsimi lipidice1 G
-
Acizi grași saturați0.2 G
-
Carbohidrați / carbohidrați75 G
-
Zaharuri1 G
-
Fibre dietetice6.3 G
-
Proteinele8.5 G
-
SareG
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.