făină de chia
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Ecocert
-
Fara zahar adaugat
-
Bio-eco
Descriere
Făina de chia merită să fie numită un superaliment deoarece este o sursă excelentă de fibre și antioxidanți, calciu, proteine și acizi grași ALA omega 3 (acid alfa-linolenic) pe bază de plante.
Indicație
Acesta este un aliment foarte potrivit pentru persoanele care doresc să urmeze o dietă cu carbohidrați cu eliberare foarte lentă, adică un indice glicemic foarte scăzut.
Opțiune foarte bună pentru diabetici.
Date interesante:
Făina de chia se obține prin presarea la rece a semințelor de chia (Salvia Hispánica). Această făină este aproape 98% bogată în fibre, pe lângă faptul că conține magneziu, fosfor, potasiu, calciu și vitamine, în principal din grupa B.
Mod de preluare
Făina de chia poate fi consumată direct însoțind orice fel de cereale, leguminoase, paste sau salate preparate, și chiar smoothie-uri, deoarece se dizolvă și hidratează direct și mai rapid decât semințele de chia.
Poate fi folosit și la copt împreună cu făina obișnuită.
Ingrediente
100% faina de Chia organica
Alergeni : FĂRĂ GLUTEN. FĂRĂ URME * din agricultura ecologică.
Certificat
ES-ECO-023-MA
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice10.2 G
-
Acizi grași saturați1.2 G
-
Carbohidrați / carbohidrați1.9 G
-
Zaharuri0.2 G
-
Fibre dietetice36.4 G
-
Proteinele36.4 G
-
Sare0.01 G
-
Valoare energetică318 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.