Drojdie praf fără gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Fara lactoza
Descriere
Praf de copt fără lactoză și fără gluten. Drojdia El Canario este o valoare sigură în fabricarea produselor de patiserie și a multor rețete de aluat și tortias, oferindu-i o spongiozitate diferențială.
Mod de preluare
Pentru a face prăjituri și produse de patiserie: se procedează la frământarea făinii, apoi se amestecă intens drojdia cu aluatul și apoi se coace.
În prăjeli și aluat: amestecați puțină drojdie între făină, 1 plic pentru 500 g.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat
Ingrediente
Bitartrat de potasiu, bicarbonat de sodiu, făină de porumb, acid tartric. Fara gluten si lactoza.
Tabel nutrițional
-
Pentru 16 Grame
-
Grăsimi lipidice0.2 G
-
Acizi grași saturați0.1 G
-
Carbohidrați / carbohidrați8.41 G
-
Zaharuri0.2 G
-
Fibre dietetice0 G
-
Proteinele5 G
-
Sare2.48 G
-
Valoare energetică33.6 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.