Clatite cu faina de castane
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Bio-eco
Descriere
Clătitele noastre sunt extrem de versatile, deoarece pot fi folosite atât pentru rețete dulci, cât și sărate.
Dă frâu liber imaginației combinându-le cu fructe, atât proaspete, cât și deshidratate, gemuri etc... sau adăugând în aluat arome naturale precum: pudră de cacao, pudră de matcha, pudră de sfeclă... Dacă le vrei sărate se poate folosi o băutură de legume fără zahăr sau bulion de legume.
Indicație
Exemplu de rețetă standard:
(Face aproximativ 12 clătite) Ce trebuie să adăugați:
-200 ml băutură sau bulion de legume.
-Adăugați câteva picături de ulei de măsline sau de cocos în tigaie.
-132 g din acest amestec de clătite
Mod de preluare
Pune ingredientele uscate intr-un bol si adauga laptele sau bulionul de legume.
Amestecați bine până obțineți o pastă și lăsați-o să se odihnească cel puțin 10 minute (15 minute dacă este pregătită cu legume).
Se incinge cateva picaturi de ulei intr-o tigaie la foc mediu si se adauga doua linguri de aluat.
Când încep să se formeze bule, lăsați baza să se stabilească și întoarceți-o. Gatiti pe cealalta parte. Scoateți și serviți.
Sugestii : Odata facute, puteti adauga siropuri, dulceturi, fructe, ciocolata etc., sau le puteti folosi ca baza pentru a manca cu pateuri de legume, legume...
Precauții
Poate contine urme de FRUCTE DE COAJĂ și SUSAN.
Ingrediente
Făină de castane, făină de tapioca sau manioc, amidon de cartofi, praf de copt (amidon de cartofi 52%*, tartrat de potasiu și bicarbonat de sodiu) și sare de Himalaya
Certificat
ES-ECO-020-CV
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.