Biofournée Preparare Pâine cu hrișcă
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Preparatul pentru pâinea cu hrișcă este un amestec de drojdie devitalizată și drojdie. Perfect pentru a face aluat de paine, aluat de pizza...
Acest preparat este potrivit pentru prepararea manuală sau într-o mașină de pâine.
O pungă este concepută pentru 1 kg de făină.
Mod de preluare
Se amestecă conținutul plicului cu 1 kg de făină. Adăugați 700 ml apă și 3 lingurițe de sare.
Frământați cu mâna timp îndelungat sau 2 minute într-un mixer
Se lasa sa se odihneasca 1 ora.
Pregătiți bucățile de aluat și lăsați-le să se odihnească 15 minute, acoperindu-le. Se lasa sa creasca 3 ore.
Coaceți la 240°C timp de 25 până la 50 de minute, în funcție de dimensiunea bucăților de aluat.
Ingrediente
făină de hrișcă fermentată deshidratată*, drojdie*
* Produse din agricultura ecologica.
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
3 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.