Eco Orz
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara aditivi
-
Vegetarian1
-
Bio-eco
Descriere
Orzul de cereale organic este o sursă bună de energie, în special carbohidrați asimilați lent, și te remineralizează datorită conținutului de potasiu, magneziu, calciu, fier și fosfor.
Indicație
Cea mai mare comoara o reprezinta oligoelementele sale, printre care se remarca antioxidantii seleniul, zincul, manganul si cuprul, care il fac un aliment ideal in starile carente. În plus, orzul este bogat în mai multe vitamine B (B1, B3 și B6). Deși nu are atât de multe proteine ca grâul, aportul său nu este de neglijat (aproape 10%). Fibrele sale solubile, bogate în beta glucani, ajută la sănătatea coronariană.
Mod de preluare
Se recomandă înlocuirea unei părți (sau a întregului) din orez într-o rețetă cu boabe de orz. Orzul de cereale se înmoaie peste noapte și se fierbe timp de 40-50 de minute. Făina de orz și grisul se obțin prin măcinarea grosieră a boabelor. Pot fi adăugate cu ușurință în piureuri, terci sau pentru a înlocui făinurile din alte cereale, precum grâul. Desigur, orzul este ideal pentru a face o gamă infinită de pâine, unde această cereală dă tot ce e mai bun.
Precauții
Poate contine urme de soia, nuci, susan, lapte, telina si mustar.
Condiții de depozitare
A se păstra într-un loc răcoros și uscat.
Ingrediente
Orz organic (100%).
Certificat
ES-ECO-019-CT
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice1.8 G
-
Acizi grași saturați0.5 G
-
Carbohidrați / carbohidrați57 G
-
Zaharuri0.8 G
-
Fibre dietetice4 G
-
Proteinele10 G
-
Sare0.03 G
-
Valoare energetică311 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.