Dulce Mei
Economisește cu aceste pachete
Descriere
Meiul este o cereală anuală cu cereale mici. Se crede că își are originea în Africa și mai târziu a intrat în Asia prin India. În prezent, utilizarea sa, datorită proprietăților sale nutritive, s-a răspândit în Europa și încetul cu încetul este introdusă în America.
Indicație
Este o sursă importantă de energie și proteine și are o valoare nutritivă ridicată, în comparație cu principalele cereale precum grâul, orezul și porumbul.
Are un continut ridicat de calciu, fier, potasiu, magneziu, fosfor, zinc, fibre alimentare, polifenoli si proteine.
Nu contine gluten, ideal pentru persoanele care au intoleranta la gluten, este usor de digerat.
Este bogat în micronutrienți precum niacina, vitamine din complexul B, vitamina B6 și acid folic.
Conține cantități semnificative de aminoacizi esențiali.
Mod de preluare
Se recomandă prin gătit. 1 porție de produs la 2 de apă. 20 până la 25 de minute la foc mic Odată gătit, poate fi folosit ca garnitură, amestecat cu salate sau ca ingredient în smoothie-uri. timpul de gătire nu este mai mic de 15 minute.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat, de preferinta ferit de lumina soarelui.
Ingrediente
Mei dulce* (100%).
(*) cultivate organic.
Certificat
ES-ECO-023-MATabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice4.2 G
-
Acizi grași saturați0.7 G
-
Carbohidrați / carbohidrați64.4 G
-
Zaharuri1 G
-
Fibre dietetice8.5 G
-
Proteinele11 G
-
Sare0.012 G
-
Valoare energetică378 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.