Suc de legume pur lacto-fermentat
Valori ale produsului
-
Fabricat în franța
-
Fara sare
-
Fara zahar adaugat
-
Bio-eco
Descriere
Sucul de legume pur lacto-fermentat de la Vitamont este un cocktail de legume echilibrat de consumat rece sau fierbinte. Procesul de lactofermentare face posibilă scăderea pH-ului sucurilor de legume pentru stabilizare și conservare, îmbunătățind digestibilitatea alimentelor prin împărțirea nutrienților mari în alții mai mici (acizi grași, aminoacizi), făcându-le astfel perfect biodisponibile prin „corp”.
Indicație
În toate etapele de producție, Vitamont se străduiește să minimizeze
maximizează impactul activității sale asupra mediului.
Se bazează pe o rețea de aproximativ o sută de fermieri localizați în marile zone de producție: Aquitania dar și Bretania, Landes, Savoie, Dauphiné, Rhône etc.
Acești jucători locali sunt atașați cu scrupulozitate de calitatea produselor lor cultivate fără îngrășăminte sau pesticide și culese când sunt coapte.
Mod de preluare
Este indicat să bei rece sau cald.
Condiții de depozitare
A se pastra la loc racoros dupa deschidere si a se consuma in 4 zile.
Ingrediente
Suc de morcovi organic lactofermentat (60%), suc organic de morcov violet lactofermentat (20%), suc de sfeclă bio lactofermentat (10%), suc de castraveți organic lactofermentat (10%).
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.