Paie și calabash pentru Mate
Descriere
Paiele și caleba pentru Mate d'Aromandise sunt adevărate simboluri sud-americane și vă vor invita într-o călătorie culturală plină de arome. Această tărtăcuță scobită într-un dovleac va fi însoțitorul ideal pentru momentele de pereche, asistată de bombilla (paie din oțel inoxidabil) dotată cu un filtru integrat care vă permite să vă bucurați de infuzia fără a aspira frunzele!
Indicație
Calabash și bombilla sunt produse tradiționale din America de Sud, unde mate-ul este consumat pe scară largă (Paraguay, Uruguay, Argentina etc.)
Mod de preluare
Este recomandabil să umpleți tărtăcuța până la aproximativ trei sferturi. Așezați palma peste intrare și puneți caleba cu capul în jos, agitați ușor pentru a îndepărta praful de pe Mate. Îndreptați tărtăcuța la 90° pentru a forma o gaură pentru a intra în ea până la fundul tărtăcuței. Umpleți gaura cu apă fierbinte, dar nu clocotită, până la limita inferioară a gulerului metalic. Acum te poți bucura! Puteți adăuga ghimbir, miere pentru a îndulci sau lămâie pentru a adăuga aromă.
Nu ezitați să adăugați apă după fiecare 3 înghițituri. Îndepărtați toate reziduurile cu o racletă interioară, apoi lăsați să se usuce.
Asigurați-vă că vă uscați complet caleba pentru a elimina orice urmă de umiditate după utilizare.
Precauții
Înainte de a-l folosi pentru prima dată, umple-ți caleba cu frunze de Mate la 3/4, apoi adaugă apă fierbinte. Se lasa sa se odihneasca cel putin o noapte. Apoi, goliți tărtăcuța răzuind ușor interiorul și îndepărtând reziduurile.
Ingrediente
Lagenaria naturală Siceraria squash calabash și guler din aluminiu, Bombilla din oțel inoxidabil și filtru din metal feros.
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.