Lapacho
Descriere
Lapacho de Aromandise este o băutură consumată în întreaga regiune care se învecinează cu Amazonul de secole pentru numeroasele sale virtuți. Este ideal pentru prepararea fie a unei infuzii, fie a unui decoct.
Indicație
Lapacho, numit și Pau d'Arco sau Taheebo, este un copac divin în tradițiile sud-americane. Când înflorește, acest copac strălucește cu flori roz intens!
Mod de preluare
Se recomanda infuzarea a doua lingurite rase de Lapacho la 200 ml de apa. Se lasa la infuzat 20 de minute. Bea cald, rece sau agitat, simplu sau dulce.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat
Ingrediente
Lapacho rosado / Arborele sacru al incașilor (Tabebuia impetiginosa), alburn de Tabebuia impetiginosa.
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.