Kukicha
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Organic
-
Vegetarian1
-
Fara zahar adaugat
-
Fara sare adaugata
-
Bio-eco
Descriere
Kukicha este ceaiul verde japonez. Provine din crenguțele gustoase de la a doua sau a treia recoltă. Aroma este puternică, cu un postgust umami. Kukicha este recoltat folosind tehnici tradiționale în Japonia.
Indicație
Cea mai delicioasă kukicha este făcută cu apă la 75°C Relaxați-vă cu o ceașcă de ceai fierbinte și o mână de prăjituri japoneze delicioase.
Mod de preluare
Se recomandă utilizarea a 1 linguriță de kukicha la 250 ml de apă. Pregătiți kukicha în mod tradițional japonez: încălziți ceașca de ceai cu apă fierbinte. Puneți kukicha într-o strecurătoare de ceai într-un ceainic și turnați apă la aproximativ 85°C - 90°C. Infuzați timp de 1-2 minute. Dacă turnați de două ori, lăsați ceaiul să se infuzeze încă 30 de secunde.
Condiții de depozitare
După deschidere, păstrați etanș într-un loc uscat și întunecat, la temperatura camerei (max. 20°C).
Ingrediente
Crengute de ceai prajite*.
(*) fermă organică.
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.