Hojicha frunze de ceai verde prăjite
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Vegetarian1
-
Fara zahar adaugat
-
Fara sare adaugata
-
Bio-eco
Descriere
Frunzele de ceai verde prajite Hojicha de la Terrasana este un preparat de infuzie bazat pe o varietate de ceai verde grosier. Frunzele de ceai sunt prăjite la foc mic într-un cuptor cu tambur conform tradiției japoneze. Acest lucru face aroma rotundă, pământească și ușor afumată.
Indicație
Hojicha este o varietate destul de groasă de ceai verde. Aroma rotunjită, pământoasă, ușor afumată a lui Hojicha se dezvoltă atunci când frunzele de ceai sunt prăjite lent în cuptoarele cu tambur imediat după cules. Pentru a vă face hojicha un pic mai răcoritoare, este delicios să adăugați o felie de lămâie sau portocală la ceaiul ușor răcit. Dacă preferi un ceai mai dulce, folosește puțin sirop de arțar.
Mod de preluare
Se recomandă folosirea a 1 linguriță de hojicha pentru 250 ml apă. Faceți hojicha în mod tradițional japonez: încălziți ceașca de ceai cu apă fierbinte. Puneți hojicha într-o strecurătoare de ceai într-un ceainic și turnați apă la aproximativ 85°C - 90°C. Se infuzează 1-2 minute. Dacă turnați două lingurițe, lăsați ceaiul să se infuzeze încă 30 de secunde.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat. După deschidere, păstrați etanș într-un loc uscat, întunecat, la temperatura camerei (maximum 20°C).
Ingrediente
Frunze de ceai verde prăjite* (Japonia) (100%).
(*) Din agricultura ecologica
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.