Ceai verde kabusecha superior
Descriere
Ceai verde kabusecha superior, cu o aromă ușoară, ușor amară și o aromă subtilă de „ umami ”.
Indicație
Acest ceai este produs exclusiv din frunze tinere de ceai care, conform tradiției, sunt recoltate la începutul lunii mai (în prima recoltă) după umbrirea tufișului timp de 2 săptămâni.
Mod de preluare
Se recomandă infuzarea a doua oară (și chiar a treia oară). În timpul primei infuzii, frunzele rulate se deschid încet și își emit aromele primare. În timpul celei de-a doua infuzii, când sunt deja deschise, vei descoperi bogăția unei game de arome secundare. Pentru a face acest lucru, pur și simplu înmuiați din nou frunzele decantate în aceeași cantitate de apă, aproximativ la aceeași temperatură și pentru aceeași durată sau puțin mai scurtă, în funcție de preferință.
Condiții de depozitare
A se pastra la loc racoros, uscat, ferit de lumina.
Ingrediente
Ceai verde Matcha* (Camellia sinensis) (100%) din Japonia.
(*) Cultivare ecologică
Certificat
BE-BIO-02
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.