Ceai Oolong albastru de Himalaya organic
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Ceaiul oolong sau albastru este un tip de ceai care se obține prin oxidarea naturală parțială a frunzelor de ceai, la jumătatea distanței dintre ceaiul verde nefermentat sau abia fermentat și ceaiul negru ale cărui frunze sunt fermentate.
Indicație
Oferă astfel o ceașcă complexă și surprinzătoare care combină notele florale ale ceaiului verde cu notele de fructe cu miere și înăbușit ale ceaiului negru.
Mod de preluare
Infuzați plicul de ceai timp de 3-4 minute în apă zâmbitoare (chiar înainte ca apa să fiarbă).
Temperatura apei și timpul de infuzie al pungii sunt doi parametri esențiali atunci când îți prepari ceașca de ceai.
*Apa care este prea fierbinte sau frunzele de ceai care sunt prea înmuiate vor dezvolta astringență sau amărăciune excesivă.
Ingrediente
Ceai Oolong din comerț echitabil și agricultura ecologică.
Certificat
IT BIO 010-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.