Ceai Matcha Premium Ceremonial Eco Japonez
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara conservanti
-
Fara culori artificiale
-
Fara zahar adaugat
-
Bio-eco
Descriere
Gama Premium Ceai Matcha Ceremonial 100% Organic din regiunea Kagoshima, în Kyushu, Japonia.
Indicație
Acest Matcha bio japonez cu o aromă blândă și plăcută provine din a treia recoltă care se efectuează în toamnă, la o altitudine între 400 și 600 de metri.
Umbrirea sa de 12 zile înainte de recoltare crește conținutul de clorofilă și L-teanină și, de asemenea, îmbunătățește valoarea nutritivă și aroma produsului final.
De culoare verde moale, Premium Matcha are beneficiile și antioxidanții ceaiului verde.
Mod de preluare
Cum se prepară matcha-ul perfect:
Presarati: Folosind o strecuratoare fina, o lingura sau Chasaku (lingura traditionala pentru Matcha), presarati 1 g de Matcha intr-un castron mic de amestecare.
Bate: Adăugați 60 ml de apă la 80º în vas și bateți cu un tel electric sau Chasen din bambus (otel tradițional Matcha) în zig-zag, până devine spumos.
Turnați: adăugați amestecul dvs. de Matcha la 180 ml de apă sau băutură de lapte/vegetale pentru un Matcha Latte.
Condiții de depozitare
Odată deschis, trebuie păstrat la frigider sau la frigider pentru a-și păstra culoarea, aroma, aroma și proprietățile. Este important să-l păstrați departe de mirosuri puternice și să vă asigurați că este bine închis. Dacă nu este deja deschis, poate fi păstrat într-un loc răcoros, uscat, ferit de lumina soarelui.
Odată ce ceaiul Matcha este deschis, poate dura de la 2 până la 4 luni.
Ingrediente
Ceai verde Matcha 100% organic*.
*Din agricultura ecologica.
Certificat
ES-ECO-023-MA Agricultură Non-UE
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.