Ceai Kukicha în filtre
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Bio-eco
-
Îmi place marca, dar întotdeauna cumpăr în vrac Nu am încercat încă filtrele.
Me gusta la marca pero siempre compro a granel no hemos probado los filtros aún
Tradus din naturitas.es
Vezi originalul
Ceai Kukicha în filtre recenzii
Bază în 1 recenzie
-
5 stele0
-
4 stele1
-
3 stele0
-
2 stele0
-
1 stea0
Descriere
Ceai Kukicha în filtre de la La Finestra sul Cielo, ceai verde de trei ani cultivat în regiunea Uji, care a produs de secole cel mai cunoscut ceai din Japonia.
Indicație
În regiunea Uji, familia Nagata încă crește în mod tradițional plantele folosite pentru a-și face excelentul ceai Kukicha.
Mod de preluare
Se recomandă să adăugați o pliculețe de ceai Kukicha în apă clocotită și să o lăsați la infuzat timp de 3 până la 5 minute.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
ceai Kukicha.
Certificat
IT-BIO-014 Agricultura ÎN UE-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
2 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.