Cafea macinata Etiopia Mocha 100% Arabica organica
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Moka Etiopia 100% Arabica - Organic Destination Filter Ground este o cafea organică măcinată, arabica pură cultivată în regiunea Djimmah și Limu de pe ținuturile înalte africane. Un moka excepțional, din agricultura ecologică. Gust: catifelat și moale. Bogat în magneziu, fier și vitamina PP.
Indicație
O cafea legendară, Etiopia este țara în care cafeaua a fost descoperită pentru prima dată în secolul al XVI-lea de către un călugăr căprar care a observat că caprele sale debordau de energie după ce ronțăia fructele acestor arbuști. Cafelele din Etiopia sunt în principal cafele de mare altitudine. Acest Arabica pur este un soi natural care crește pe versanții vestici ai zonelor muntoase Etiopiene la aproximativ 1500 - 2000 m altitudine în sălbăticie, o mică parte din producție este acum controlată de o organizație europeană, validând cultivarea organică fără îngrășământ chimic sau pesticid. Cireșele coapte sunt culese manual unul câte unul de fermieri din octombrie până în martie. Sunt apoi preparate prin metoda umedă, rezervată celor mai bune recolte, apoi uscate timp de una-două luni înainte de a fi exportate din luna mai. Foarte populara in randul francezilor, aceasta specie produce fructe de foarte buna calitate cu forma alungita, cultivare la mare altitudine conferind mai multa finete aromelor sale, o usoara aciditate si mult corp. Punem în valoare atuurile prestigioase ale acestui grand cru printr-o prăjire intermediară, artizanală și lentă, în 18-20 de minute. Proaspăt prăjită, această cafea oferă consumatorului toate beneficiile terroir-ului său.
Ingrediente
Cafea.
Certificat
FR-BIO-001-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.