Boabe de cafea Santa Cecilia Brazilia
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Produs 100% natural
-
Fara conservanti
-
Fara aditivi
-
Bio-eco
Descriere
Cafea cu caracter, luată doar vei găsi o cremă de alune și de mare intensitate pentru o cafea de specialitate datorită cultivării sale la joasă altitudine.
Această fermă este situată în Carmo do Paranaiba, în regiunea Cerrado Mineiro, Minas Gerais. Este favorizată de altitudinea sa (1061 metri deasupra nivelului mării) și de climatul umed subtropical sau tropical înalt, având două anotimpuri distincte: o vară ploioasă și o iarnă uscată. Societatea acestei ferme urmărește creșterea bunelor practici, cursuri și discuții cu angajații și familiile acestora, sunt oferite în mod regulat sub mai multe aspecte: De exemplu, Prim Ajutor, Educație pentru finanțarea familiei, Educație la domiciliu, Conferințe de control al drogurilor, Management personal și familial., etc. Printr-o analiză conștientă a viitorului, este din ce în ce mai important să ne angajăm să promovăm armonia dintre ființele umane și echilibrul dintre ei și natură. Prin urmare, dezvoltarea durabilă urmărește să răspundă nevoilor și aspirațiilor prezentului fără a compromite capacitățile generațiilor viitoare.
În prezent, Santa Cecilia are două etichete principale de certificare de mediu, Rainforest Alliance și UTZ Certified, ambele câștigate prin merite efective în acțiuni de sustenabilitate și bune practici agricole. Planul de Mediu are un studiu aprofundat al mediului natural în care se desfășoară o anumită activitate agrosilvopastorală. Acest studiu cuprinde un set de analize și obiective care trebuie aplicate pentru ca dezvoltarea durabilă să se desfășoare în mod eficient. De asemenea, asigură o comparație strategică desfășurată în proiecte, hectare, zone de rezervă legală, floră și faună, resurse naturale etc. Planul de Mediu își propune să protejeze mediul, echilibru prin desfășurarea unor activități care depășesc performanța tehnicienilor și activitățile operaționale, prin care se urmărește dinamizarea echilibrului între tehnic și economic, viabilitatea și raționalizarea resurselor naturale.
Indicație
tara Brazilia.
MOSIE: SANTA CECILIA.
PRODUCĂTOR: Pedro Umberto Veloso.
CERTIFICARI: Rainforest Alliance & UTZ.
REGIUNEA: Minas Gerais.
ALTITUDINE: 1200 m.
PROCES: Natural.
SOI: IPR 100 – Red Catuai.
Mod de preluare
Ideal pentru iubitorii de cafea cu lapte unde cafeaua iese in evidenta de la sine.
Ingrediente
Boabe de cafea.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.02 G
-
Acizi grași saturați0.002 G
-
Carbohidrați / carbohidrați0.04 G
-
Zaharuri0 G
-
Proteinele0.12 G
-
Valoare energetică1 Kcal
-
Sare2 Mg
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.