Boabe de cafea peruviane
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Comerţ echitabil
Descriere
Boabele de cafea peruviane (Cajamarca Cenfrocafé) sunt ideale pentru toate publicurile, perfecte pentru amestecare cu lapte.
Indicație
Cafeaua noastră din Peru are o bază dulce și note de fructe uscate care amintesc de alune. Lotul ales este de la cooperativa Cenfrocafé, care reunește peste 3.000 de familii peruviane care își promovează dezvoltarea durabilă. L-ai încercat deja?
- Țara : Peru.
- Regiune : Departamentul Cajamarca, provincia Jaén.
- Imobil : Cenfrocafé.
- Origine : Peru.
- Altitudine : 1250 metri deasupra nivelului mării.
- Proces : Spălare.
- Tipologie : Specialitate.
- SCA i : 84,75.
- Soi : Caturra, Catuaí și Catimor.
- Intensitate : 3.
Despre aceasta cafea:
Cenfrocafé, o cooperativă lider din Peru
Cenfrocafé este o cooperativă peruană formată din peste 3.000 de familii asociate din provinciile Jaén, San Ignacio și Bagua. De mulți ani, s-a caracterizat prin promovarea dezvoltării durabile și aceasta a generat loialitatea și identitatea membrilor săi cooperatori.
Condiții de depozitare
Cafeaua este un produs foarte delicat. La contactul cu aerul se oxidează și începe să-și piardă proprietățile organoleptice; Din acest motiv, vă oferim câteva sfaturi pentru a o păstra mai bine:
- Deschideți geanta cu fermoarul ușor de deschis. Niciodată deasupra. După ce ați așezat boabele de cafea în compartimentul mașinii super-automatizate pentru boabe de cafea, închideți din nou fermoarul cu grijă.
- Puneti cantitatea necesara de cafea maxim doua zile. Cafeaua se păstrează mai bine în pungă cu fermoarul închis decât în compartimentul sau buncărul aparatului de cafea.
- Dacă nu aveți aparatele noastre de cafea super-automate, măcinați cafeaua pe care urmează să o utilizați. Odată măcinată cafeaua, procesul de oxidare este înmulțit cu cincisprezece. Asta înseamnă că își va pierde aroma și aroma mult mai repede.
- Dacă poți, odată ce ai deschis punga, depozitează cafeaua într-un recipient ermetic sau închis în vid, astfel încât să aibă contact minim cu aerul și să minimizeze procesul de oxidare. În secțiunea noastră de accesorii vei găsi produse special concepute pentru asta.
- Nu păstrați niciodată cafeaua în frigider. Acest lucru va varia umiditatea cafelei și aceasta va varia și caracteristicile organoleptice ale acesteia. In plus, cafeaua absoarbe usor aromele care o inconjoara, nu vrem ca cafeaua noastra sa aiba arome sau arome necunoscute...
- Nu lăsa soarele să-l atingă.
Pe scurt, depozitați-l într-un loc răcoros, uscat, ferit de lumina soarelui și aer.
Ingrediente
Boabe de cafea peruviane.
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.