Boabe de cafea columbiene
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Comerţ echitabil
Descriere
Boabele de cafea columbiană (Huila Cadefihuila) sunt ideale pentru iubitorii de cafea neagră.
Indicație
Aceasta cafea se caracterizeaza prin parfumul ei floral, o baza buna de cacao si panela, un corp cremos si o nota citrica de lamaie. Dacă sunteți deja un consumator obișnuit de cafea mono-origine, o veți iubi pe aceasta pentru aciditatea și dulceața foarte echilibrată.
- Țara Columbia.
- Regiunea : Huila.
- Mosia : Cadefihuila.
- Origine : Columbia.
- Altitudine : 1400-1800 metri deasupra nivelului mării.
- Proces : Spălare.
- Tipologie : Specialitate.
- SCA i : 84.
- Varietate : Castelul Suprem.
- Intensitate : 4.
Despre aceasta cafea:
De ce este cafeaua atât de dulce?
Columbia are două recolte anuale. În nord se colectează în prima jumătate a anului și reprezintă recolta principală între 70 și 80% din producția totală, iar în sud restul de 20% se colectează în a doua jumătate a anului.
La INCAPTO lucrăm cu ferme și cooperative atât din sud, cât și din nord pentru a putea avea cea mai proaspătă cafea posibilă pe tot parcursul anului. Acest lot de cafea columbiană provine de la două Vereda: Vereda Santa Rita din municipiul Pitalito din sudul departamentului Huila și Vereda La Victoria din municipiul Acevedo din sudul departamentului Huila.
Condiții de depozitare
Cafeaua este un produs foarte delicat. La contactul cu aerul se oxidează și începe să-și piardă proprietățile organoleptice; Din acest motiv, vă oferim câteva sfaturi pentru a o păstra mai bine:
- Deschideți geanta cu fermoarul ușor de deschis. Niciodată deasupra. După ce ați așezat boabele de cafea în compartimentul mașinii super-automatizate pentru boabe de cafea, închideți din nou fermoarul cu grijă.
- Puneti cantitatea necesara de cafea maxim doua zile. Cafeaua se păstrează mai bine în pungă cu fermoarul închis decât în compartimentul sau buncărul aparatului de cafea.
- Dacă nu aveți aparatele noastre de cafea super-automate, măcinați cafeaua pe care urmează să o utilizați. Odată ce cafeaua este măcinată, procesul de oxidare este înmulțit cu cincisprezece. Asta înseamnă că își va pierde aroma și aroma mult mai repede.
- Dacă poți, odată ce ai deschis punga, depozitează cafeaua într-un recipient ermetic sau închis în vid, astfel încât să aibă contact minim cu aerul și să minimizeze procesul de oxidare. În secțiunea noastră de accesorii vei găsi produse special concepute pentru asta.
- Nu păstrați niciodată cafeaua în frigider. Acest lucru va varia umiditatea cafelei și aceasta va varia și caracteristicile organoleptice ale acesteia. In plus, cafeaua absoarbe usor aromele care o inconjoara, nu vrem ca cafeaua noastra sa aiba arome sau arome necunoscute...
- Nu lăsa soarele să-l atingă.
Pe scurt, depozitați-l într-un loc răcoros, uscat, ferit de lumina soarelui și aer.
Ingrediente
Boabe de cafea columbiene.
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.