Incapto Coffee
Boabe de cafea columbiene
172,32 LEI

7 Unități în stoc

Ai nevoie de ajutor?

Boabe de cafea columbiene

1 Kg
Recenzie magazin (4.70 / 5) EXCELENT
Boabele de cafea columbiană (Huila Cadefihuila) sunt ideale pentru iubitorii de cafea neagră.
Vizualizați descrierea
172,32 LEI
În stoc
Cumpără-l astăzi și primește-l de la
Nu putem confirma data livrării. Contactați-ne pentru mai multe informații.

Puncte de fidelitate

Prin achiziționarea acestui produs, poți obține pentru următoarea ta comandă până la

puncte = dezmembrare

Cum funcționează?

Naturitas Club Câștigă puncte de fiecare dată când faci o achiziție Plasați comanda dvs. și veți obține 5 puncte de discount pentru fiecare LEI cheltuită. 1 LEI cheltuit = 5 puncte

Naturitas Club Primește puncte suplimentare pentru alte acțiuni Completează-ți profilul, abonează-te la newsletter-ul nostru sau evaluează produsele pe care le-ai comandat. Vei câștiga până la 50 de puncte pentru fiecare acțiune

Naturitas Club Răscumpără-ți punctele la următoarea comandă Și... primești o reducere automată când finalizezi comanda! 100 puncte: reducere de 1 LEI

7 Unități în stoc

Recenzie magazin (4.70 / 5) EXCELENT
  • Plată sigură cu:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Retururi

Puteți returna produsul dacă nu a fost folosit și este în ambalajul său original.în termen de 14 zile de la data livrării confirmate al comenzii.

Vă vom explica cum funcționează returnările de comenzi pas cu pas:

  1. Vă rugăm să contactați departamentul nostru de servicii pentru clienți, indicând numărul comenzii.
  2. Împachetează și pregătește coletul.
  3. Livrați pachetul către transportator.
  4. Așteptați pentru restituirea sumei pe metoda dvs. de plată.

Cum pot solicita o rambursare?

Valori ale produsului

  • Comerţ echitabil

Descriere

Întrebări și Răspunsuri (0)

Descriere

Boabele de cafea columbiană (Huila Cadefihuila) sunt ideale pentru iubitorii de cafea neagră.

Indicație

Aceasta cafea se caracterizeaza prin parfumul ei floral, o baza buna de cacao si panela, un corp cremos si o nota citrica de lamaie. Dacă sunteți deja un consumator obișnuit de cafea mono-origine, o veți iubi pe aceasta pentru aciditatea și dulceața foarte echilibrată.

  • Țara Columbia.
  • Regiunea : Huila.
  • Mosia : Cadefihuila.
  • Origine : Columbia.
  • Altitudine : 1400-1800 metri deasupra nivelului mării.
  • Proces : Spălare.
  • Tipologie : Specialitate.
  • SCA i : 84.
  • Varietate : Castelul Suprem.
  • Intensitate : 4.

Despre aceasta cafea:

De ce este cafeaua atât de dulce?

Columbia are două recolte anuale. În nord se colectează în prima jumătate a anului și reprezintă recolta principală între 70 și 80% din producția totală, iar în sud restul de 20% se colectează în a doua jumătate a anului.

La INCAPTO lucrăm cu ferme și cooperative atât din sud, cât și din nord pentru a putea avea cea mai proaspătă cafea posibilă pe tot parcursul anului. Acest lot de cafea columbiană provine de la două Vereda: Vereda Santa Rita din municipiul Pitalito din sudul departamentului Huila și Vereda La Victoria din municipiul Acevedo din sudul departamentului Huila.

Condiții de depozitare

Cafeaua este un produs foarte delicat. La contactul cu aerul se oxidează și începe să-și piardă proprietățile organoleptice; Din acest motiv, vă oferim câteva sfaturi pentru a o păstra mai bine:

- Deschideți geanta cu fermoarul ușor de deschis. Niciodată deasupra. După ce ați așezat boabele de cafea în compartimentul mașinii super-automatizate pentru boabe de cafea, închideți din nou fermoarul cu grijă.

- Puneti cantitatea necesara de cafea maxim doua zile. Cafeaua se păstrează mai bine în pungă cu fermoarul închis decât în ​​compartimentul sau buncărul aparatului de cafea.

- Dacă nu aveți aparatele noastre de cafea super-automate, măcinați cafeaua pe care urmează să o utilizați. Odată ce cafeaua este măcinată, procesul de oxidare este înmulțit cu cincisprezece. Asta înseamnă că își va pierde aroma și aroma mult mai repede.

- Dacă poți, odată ce ai deschis punga, depozitează cafeaua într-un recipient ermetic sau închis în vid, astfel încât să aibă contact minim cu aerul și să minimizeze procesul de oxidare. În secțiunea noastră de accesorii vei găsi produse special concepute pentru asta.

- Nu păstrați niciodată cafeaua în frigider. Acest lucru va varia umiditatea cafelei și aceasta va varia și caracteristicile organoleptice ale acesteia. In plus, cafeaua absoarbe usor aromele care o inconjoara, nu vrem ca cafeaua noastra sa aiba arome sau arome necunoscute...

- Nu lăsa soarele să-l atingă.

Pe scurt, depozitați-l într-un loc răcoros, uscat, ferit de lumina soarelui și aer.

Ingrediente

Boabe de cafea columbiene.

SKU: LP-0141549
BTA5LQABGGT

Specificații

  1. Nu există întrebări pentru acest articol încă.

Întrebări și Răspunsuri

Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.