Boabe de cafea braziliană
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Comerţ echitabil
Descriere
Boabele de cafea braziliană (Minas Gerais Fazendas) sunt ideale pentru a începe în cafea de specialitate, perfectă de băut cu lapte datorită acidității scăzute.
Indicație
Acest lot de cafea din Brazilia este uniunea a trei ferme cu un profil de ceașcă excepțional. Este o cafea foarte dulce cu note de ciocolată și o notă fructată care amintește ușor de caise. Mai presus de toate se remarcă prin echilibru. Este unul dintre cele mai bine vândute!
- Țara Braziliei.
- Regiunea : Minas Gerais.
- Moșie : Pantano I, Vitoria și Congonha.
- Origine : Brazilia.
- Altitudine : 950 de metri deasupra nivelului mării.
- Proces : natural.
- Tipologie : Specialitate.
- SCA i : 84.
- Soi : Catuaí verde.
- Intensitate : 3.
Despre aceasta cafea:
Denumire de origine.
Această cafea aparține „Región do Cerrado Mineiro”, cunoscută în întreaga lume pentru că este prima denumire de origine a cafelei din Brazilia. Lotul pe care l-am ales este un mix de cafele din trei ferme diferite: Pantano I, Vitoria și Congonha. Toate trei au puncte cheie în comun, cum ar fi certificarea Rainfortes Alliance, tradiția lor îndelungată în industria cafelei și dezvoltarea de bune practici de cultivare. Rezultatul este că 70% din toată producția sa este cafea de specialitate.
Condiții de depozitare
Cafeaua este un produs foarte delicat. La contactul cu aerul se oxidează și începe să-și piardă proprietățile organoleptice; Din acest motiv, vă oferim câteva sfaturi pentru a o păstra mai bine:
- Deschideți geanta cu fermoarul ușor de deschis. Niciodată deasupra. După ce ați așezat boabele de cafea în compartimentul mașinii super-automatizate pentru boabe de cafea, închideți din nou fermoarul cu grijă.
- Puneti cantitatea necesara de cafea maxim doua zile. Cafeaua se păstrează mai bine în pungă cu fermoarul închis decât în compartimentul sau buncărul aparatului de cafea.
- Dacă nu aveți aparatele noastre de cafea super-automate, măcinați cafeaua pe care urmează să o utilizați. Odată măcinată cafeaua, procesul de oxidare este înmulțit cu cincisprezece. Asta înseamnă că își va pierde aroma și aroma mult mai repede.
- Dacă poți, odată ce ai deschis punga, depozitează cafeaua într-un recipient ermetic sau închis în vid, astfel încât să aibă contact minim cu aerul și să minimizeze procesul de oxidare. În secțiunea noastră de accesorii vei găsi produse special concepute pentru asta.
- Nu păstrați niciodată cafeaua în frigider. Acest lucru va varia umiditatea cafelei și aceasta va varia și caracteristicile organoleptice ale acesteia. In plus, cafeaua absoarbe usor aromele care o inconjoara, nu vrem ca cafeaua noastra sa aiba arome sau arome necunoscute...
- Nu lăsa soarele să-l atingă niciodată.
Pe scurt, depozitați-l într-un loc răcoros, uscat, ferit de lumina soarelui și aer.
Ingrediente
Boabe de cafea braziliană.
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.