Boabe de cacao
Economisește cu aceste pachete
Descriere
Arborele de cacao Theobroma cacao L. produce un fruct care conține semințe, cunoscut și sub numele de boabe de cacao. Aceste boabe de cacao sunt materia primă pentru a obține ciocolată, pudră de cacao, unt de cacao, niburi de cacao, lichior de cacao etc.
Indicație
Este un aliment bogat în polifenoli, inclusiv flavonoide care au activitate antioxidantă. Minerale dintre care se remarcă magneziul, fierul și cromul. Vitamine, precum cele ale complexului B, care promovează buna funcționare a sistemului digestiv.
Mod de preluare
Se recomanda consumul direct sau se folosesc si la fabricarea ciocolatei.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros, uscat la mai putin de 21°C si ferit de soare.
Ingrediente
Boabe de cacao Criollo* (100%).
(*) cultivate organic.
Certificat
ES-ECO-023-MATabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice57 G
-
Acizi grași saturați33.5 G
-
Carbohidrați / carbohidrați24.5 G
-
Zaharuri0.5 G
-
Fibre dietetice31 G
-
Proteinele12.2 G
-
Sare0.01 G
-
Valoare energetică659 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
2 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.