Lapte de migdale organic „floare de migdal”.
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara soia
-
Fara gluten
-
Fabricat în franța
-
Fara lactoza
-
Bio-eco
Descriere
Laptele de migdale La Mandorle este obtinut din migdale partial degresate prin presarea migdalelor intregi, pentru a obtine un singur concentrat de nutrienti.
Indicație
Pentru a-și face laptele de migdale, La Mandorle și-a selectat riguros fructele: culese în inima bazinului mediteranean, migdalele noastre provin din soiuri ancestrale și cultivate într-un ecosistem conservat. În aceeași preocupare pentru conservarea mediului, am ales să excludem orice origine din California, deoarece supraexploatarea acestor migdale amenință în special echilibrul florei și faunei din această regiune. Astfel, toate migdalele folosite la produsele La Mandorle provin direct din Sicilia sau Spania. Migdalele sunt, de asemenea, foarte bogate în minerale, precum calciu, magneziu, fosfor, potasiu și mangan. Datorită procesului brevetat, acești micronutrienți sunt conservați.
Mod de preluare
Se recomanda intre 10 g si 15 g lapte praf de migdale la 100 ml apa. Turnați ingredientele sub formă de pudră într-un recipient. Amesteca. Adăugați lichide, inclusiv apă, pentru a reconstitui laptele de migdale.
Ingrediente
Migdale * degresate (65%) Echivalent cu (130%) migdale întregi (Sicilia sau Spania), sirop de orez deshidratat *, fibre de salcâm *, aromă naturală de vanilie *.
* Din Agricultura Ecologică.
Certificat
FR-BIO-01
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice11 G
-
Acizi grași saturați1 G
-
Carbohidrați / carbohidrați33 G
-
Zaharuri11 G
-
Fibre dietetice16 G
-
Proteinele34 G
-
Sare0.09 G
-
Valoare energetică399 Kcal
-
Potasiu1351 Mg
-
Calciu446 Mg
-
Meci748 Mg
-
Magneziu343 Mg
-
Fier4.1 Mg
-
Mangan1.64 Mg
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
2 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.